Soutěžte o vstupenky na koncert kapel Tři sestry a Horkýže Slíže

Soutěžte o vstupenky na koncert kapel Tři sestry a  Horkýže Slíže
ilustrační foto plakát

 

Bratia a sestry tour 2013 přivede do KaScentra v Prostějově čtyřhodinovou show kultovních kapel Horkýže Slíže a Tři sestry. O vstupenky na koncert, který se koná 23. listopadu, můžete bojovat i vy!

„Od rozdělení Československa uběhlo přesně 20 let, přesto oba soubory přinášejí důkaz o nerozbornosti jednoty a přátelství obou slovanských národů. Během čtyřhodinové smršti vás oba interpreti jistě přesvědčí, že BIGBEAT JE BEZ HRANIC!,“ přidal pozvání organizátor koncertu Tomáš Grepl.

Obě kapely se  na stejném pódiu setkaly po veleúspěšném tour z roku 2010 v rámci projektu BRATIA A SESTRY TOUR 2013. Navštíví s ním tucet měst v České republice. Prostějov má to štěstí, že je mezi nimi. Každá ze skupin představí během svého dvouhodinového koncertu průřez celou dosavadní tvorbou. „Skupina Tři sestry zahraje jak léty prověřené hity jako Kovárna, Mexiko, Zelená, Život je takovej, tak i zcela nové písně z posledního alba „Líná hudba holý neštěstí“,“ dodal Grepl. Skupina Horkýže Slíže zase návštěvníkům nabídne celou řadu songů ze svého 21letého působení na hudební scéně Slovenské i České republiky.

Obě kapely chystají na koncert různá překvapení, chybět nebude ani prolnutí uměleckých těles a následné rozdělení, čímž bude metaforicky znázorněná Česko – slovenská dějinná epocha!

 

Na koncert, který začíná v 19,30 hodin, můžete díky PvNovinkám jít zadarmo. Stačí do 19. listopadu na adresu <redakce@pvnovinky.cz> zaslat správnou odpověď na otázku, jak se jmenuje poslední album kapely Tři sestry.  Vstupenky čekají hned na šest vylosovaných. (red)

Komentáře

Losování proběhne v redakci zítra. Všem podáme info! Redakce

jak se dozvíme jestli jsme vyhráli?

Poslat nový komentář