Policisté načapali opilou učitelku za volantem, mířila do školy s dvěma promile

Policisté načapali opilou učitelku za volantem, mířila do školy s dvěma promile
ilustrační foto internet

 

Policisté se při běžné denní práci někdy nestačí divit, co všechno se na silnicích může stát. V loňském roce řešili řadu případů, kdy za volant usedl člověk pod vlivem alkoholu, některé ale byly opravdu kuriózní.

„Opilé jsme chytili hned dvě dámy. Jedna z nich byla učitelka, které mířila do školy. To jsme jí nedoporučili, stejně jako jsme jí zakázali další jízdu. V dechu měla dvě promile,“ připomněl první případ vedoucí územního odboru Prostějov Pavel Novák. Druhá dáma byla ještě lepší. Hlídka jí při kontrole prokázala řízení pod vlivem alkoholu. Přestupek měla přijít řešit na příslušné oddělení. „Přijela tam samozřejmě autem a samozřejmě opilá,“ dodal Novák.

Ve třetím případě byl hlavním hrdinou muž. I jeho stavěla hlídka, které už na první pohled bylo jasné, že dotyčný je notně posilněn alkoholem. Policistům poněkud překvapeně sdělil, že řidičský průkaz jim nemůže dát, protože mu ho sebrali už kolegové. Jak se ukázalo, ti ho zastavili o 45 minut dřív a usoudili, že řídit v takovém stavu nesmí. Jak se zdá, měli mu spíš sebrat klíče od auta. (ber)

Komentáře

:D dost dobrý :D

Poslat nový komentář