Opilá žena skákala pod auta a padala. I při zákroku policie

Opilá žena skákala pod auta a padala. I při zákroku policie
ilustrační foto MP

 

V průběhu uplynulého týdne dvakrát strážníci doprovázeli opilce na záchytnou stanici do Olomouce. V prvním případě se jednalo o agresivního muže, v druhém o ženu, neschopnou se udržet na nohou.

V prvním případě se jednalo o muže, který se doma choval agresivně. "Rozbil toaletní mísu a hrozilo i další zničení bytového zařízení. Dechová zkouška u muže, který podle manželky pil už od rána, ukázala 3,30 promile," popsala incident strážník Jana Adámková. Jelikož měl výtržník ránu na hlavě, skončil nejprve v rukou lékaře a po ošetření v nemocnici putoval do protialkoholního zařízení.

Druhou osobou, která skončila na záchytce, byla pětadvacetiletá žena. Na základě telefonického oznámení ve večerních hodinách ji hlídka zastihla v ulici Marie Pujmanové. "Dotyčná se pohybovala po středu vozovky, vstupovala před jedoucí vozidla, vykřikovala vulgární výrazy a chovala se značně zmateně. V době zákroku navíc opakovaně upadla na zem," konstatovala Adámková. Vzhledem k její silné podnapilosti nebylo možné provést dechovou zkoušku.  Oběma opilcům se nocleh na záchytce prodraží. 2 500 korun stojí ubytování, doprava přijde na 1500 korun. (red)

Poslat nový komentář