Policie stále pátrá po osmdesátileté seniorce? Nevíte, kde je?

Policie stále pátrá po osmdesátileté seniorce? Nevíte, kde je?
ilustrační foto

Policie ČR územního odboru Přerov se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po pohřešované paní, kterou je Jarmila Slouková, narozená. 6. 2. 1935, trvale bytem v okrese Přerov. Policie žádá o zveřejnění pátrání po pohřešované osobě v okresech Přerov, Olomouc, Prostějov.

Vzhled ženy odpovídá jejímu věku, je vysoká 150 – 155 cm, štíhlejší postavy. Blond vlasy má střižené nakrátko a barvu očí má šedou. Co měla žena na sobě oblečené v době odchodu, není známo.

"Jmenovaná byla naposledy spatřena v Hranicích dne 14. 12. 2015 kolem 11:00 hodiny v místě trvalého bydliště. Po půl třetí odpoledne již nebyla k nalezení. Od uvedené doby o sobě nepodala žádnou zprávu a nikomu z rodiny ani přátelům se neozvala. Jedná se o osobu, která je komunikativní, spíše dominantní, vždy je řádně upravena. Pohřešovaná u sebe nemá žádný doklad totožnosti, mobilní telefon, platební kartu, ani finanční hotovost. Důvod jejího pohřešování není znám. Veškeré prozatímní šetření k uvedené osobě je negativní", sděluje podrobnosti k pohřešované ženě Miluše Zajícová z Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje.

Policie ČR žádá občany o poskytnutí jakýchkoliv informací k současnému pobytu a pohybu pohřešované. Důležité jsou informace zejména ze dne 14. 12. 2015 v poledních hodinách, kdy se žena mohla pohybovat po městě Hranice nebo v jeho okolí. "Jakékoliv skutečnosti k pohřešované je možné sdělit v pracovní dobu od 7.00 do 15.00 hodin na telefonní linku 974 778 336 - 337, mobil 601 365 551 nebo na bezplatnou linku 158", dodává Zajícová. (red)

   

 

Poslat nový komentář