Neznáte ji? Vybrala peníze z karty 86leté stařenky

Neznáte ji? Vybrala peníze z karty 86leté stařenky
Foto PČR
Další fotky: 
Neznáte ji? Vybrala peníze z karty 86leté stařenky

Kriminalisté územního odboru Olomouc se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po totožnosti neznámé ženy, která 15. 2. 2017 provedla neoprávněný výběr z odcizené platební karty prostřednictvím jednoho z olomouckých bankomatů.

Ke krádeži došlo 15. 2. 2017 v odpoledních hodinách v jednom z olomouckých supermarketů. Šestaosmdesátileté seniorce během nakupování někdo neznámý odcizil z nákupní tašky peněženku, ve které měla nejen osobní doklady, 100 korun, ale také platební kartu i s PIN kodem. Z té, jak policisté zjistili, zatím neznámá žena stačila krátce poté prostřednictvím jednoho z olomouckých bankomatů provést dva neoprávněné výběry a z karty vybrat 15 000 korun. Policisté případ prověřují pro podezření ze spáchání trestných činů krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

"Pokud by někdo z občanů ženu z přiložených fotografií poznal nebo by disponoval informacemi, které by vedly k jejímu ztotožnění, ať kontaktuje olomoucké kriminalisty buď osobně, nebo telefonicky na adrese Žižkovo nám. 4, Olomouc, tel. 974 766 701, 974 766 457 nebo prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158," uvedla policejní mluvčí  Irena Urbánková. (red)

 

Poslat nový komentář