Policisté žádají o pomoc. Kvůli muži podezřelému z krádeže

Policisté žádají o pomoc. Kvůli muži podezřelému z krádeže
ilustrační foto

Policisté územního odboru Olomouc se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při ztotožnění neznámého muže podezřelého z odcizení igelitové tašky s oblečením.

K odcizení mělo dojít 28. července krátce po čtrnácté hodině v jedné z prodejen, nacházející se v nákupním centru na ulici Polské v Olomouci. Igelitovou tašku, ve které se nacházela pánská košile a pánské triko, zde zapomněl poškozený 37letý muž. Vznikla mu tak škoda za předběžně 803 korun. "Případ prověřujeme pro podezření ze spáchání přestupku proti majetku," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Policistům se podařilo zajistit kamerový záznam, který celou situaci zaznamenal. Je na něm zachycen neznámý muž, který najde igelitovou tašku, prohlíží si její obsah a potom s ní odchází. Mělo by se jednat o muže ve věku kolem 30 – 35 lety, světlé pleti, krátkých světlých vlasů. Na sobě měl bílé triko s krátkým rukávem, modré kalhoty a přes rameno tmavou kabelku.

"Pokud by někdo z občanů z videozáznamu nebo fotografií muže poznal nebo by disponoval informacemi, které by pomohly k jeho ztotožnění, ať kontaktuje policisty obvodního oddělení Olomouc 1 na ulici Sokolské č. 52 v Olomouci buď osobně, nebo telefonicky na tel. č: 974 766 651, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158," dodala mluvčí. (red)

Poslat nový komentář