Policisté hledali ženu. Vyhrožovala skokem pod vlak!

Policisté hledali ženu. Vyhrožovala skokem pod vlak!
ilustrační foto

Dnes krátce před čtvrtou hodinou ráno požádal na lince tísňového volání policisty o pomoc muž, který měl starost o svou známou z Mohelnice. V kontaktu s ní byl pouze telefonicky a v rámci komunikace mu žena měla sdělit, že se chystá skočit pod vlak.

„Snažila se muži i přiblížit místo, kde by chtěla spáchat sebevraždu. Oznamovatel se však podle svých slov v Mohelnici nevyzná a věk své známé pouze odhadoval. O nastalé situaci policisté neprodleně vyrozuměli výpravčího, tak aby ze strany drah mohla být učiněna potřebná opatření, a po ženě ihned začali pátrat," informovala policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová. V okolí železnice pohyb žádné osoby nezaznamenali. Pomocí lustrace se jim podařilo zjistit totožnost ženy vyhrožující sebepoškozením a tuto následně nalezli živou a zdravou v místě bydliště. „Jednapadesátiletou ženu, která byla zjevně pod vlivem alkoholu, policisté vyzvali, aby se podrobila dechové zkoušce. Při té jí naměřili 2,21 promile alkoholu v dechu. O celé situaci vyrozuměli také dispečink zdravotnické záchranné služby," dodala mluvčí. (red)

Ilustrační foto: PČR

Komentáře

Měla říct,pod který.Jestli rychlík nebo courák.Na courák by jet měli,na rychlík je to zbytečné.Hledat zbytky po republice,nemá cenu

Poslat nový komentář