Lidé identifikovali zloděje. Policisté děkují za pomoc!

Lidé identifikovali zloděje. Policisté děkují za pomoc!
ilustrační foto

Policisté obvodního oddělení Šternberk se minulý čtvrtek obrátili na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po totožnosti neznámých osob v souvislosti s prověřováním případu krádeže zboží v jednom ze supermarketů ve Šternberku. Díky pomoci obačnů zloděje ztotožnili.

Krádež se stala 7. července 2019 krátce před jednadvacátou hodinou. „Tři muži a jedna žena dosud nezjištěné totožnosti měli v jednom ze šternberských supermarketů společným jednáním odcizit drogistické zboží za celkem 36 000 korun. Případ prověřujeme pro podezření ze spáchání přečinu krádež, spáchaného formou spolupachatelství," uvedla tehdy policejní mluvčí Irena Urbánková.

 

Na základě uveřejněné výzvy a sdílením na sociálních sítích získali policisté od občanů řadu informací a poznatků, které vedly ke ztotožnění osob. „Jedná se o tři mladistvé muže a dospělou ženu z Olomoucka. V současné době probíhají další úkony trestního řízení," doplnila mluvčí, která zároveň poděkovala médiím za spolupráci při uveřejnění výzvy, veřejnosti za sdílení na sociálních sítích a za poskytnutí informací, které vedly ke ztotožnění osob. (ber)

Ilustrační foto: PČR

Poslat nový komentář