Na Prostějovsku je krásně, říká zpěvačka Klára Kolomazníková

Na Prostějovsku je krásně, říká zpěvačka Klára Kolomazníková
Foto archiv Klára Kolomazníková
Další fotky: 
Na Prostějovsku je krásně, říká zpěvačka Klára Kolomazníková
Na Prostějovsku je krásně, říká zpěvačka Klára Kolomazníková

Zpěvačku Kláru Kolomazníkovou budete nejvíce znát z dívčí skupiny Holki. Mnozí z vás ale možná neví, že už dvanáct let se věnuje sólové dráze, stala se maminkou dcery Valerie a už třikrát jste se s ní mohli potkat na vystoupení v našem okrese. Proto ji PvNovinky požádaly o rozhovor.

Klárko, jak jste se vůbec na Prostějovsko dostala?

Díky Agentuřea Seja Prostějovsko navštěvuji poměrně často. Za mou sólovou kariéru to bylo celkem třikrát. Poprvé v Jesenci, kde jsem vystupovala na charitativním odpoledni pro dětské oddělení nemocnice v Prostějově, podruhé v Rakové u Konice a loni přímo v Prostějově, opět na charitativní akci pro Davídka Vítka ze Ptení. Jsem ráda, že jsem se díky ní za vámi Prostějováky mohla podívat.

Jak jste zmínila, hned dva ze tří koncertů, které jste u nás odehrála, měly charitativní podtext. Pomáháte takto často?

Musím říct, že jsem docela často oslovována na nějaký charitativní koncert či projekt, a opravdu si už vybírám. Ráda pomáhám konkrétnímu člověku, ale vždy jsem taky ráda předem informována, o co jde. Každý z nás by měl občas někomu či někde pomoci.

Vy sama jste se ocitla nedávno v situaci, kdy jste se ocitla v tíživé situaci, která může potkat leckterou z žen, povíte nám o tom víc?

O mém problému se v poslední době docela dost psalo, tedy ve zkratce. Otěhotněla jsem s tím nesprávným člověkem, který ze mě a mých přátel vytahal neskutečně peněz pod záminkou údajného podnikání atd... Prožila jsem nehezké období plné stresu a citového vydírání, po porodu zůstala s dcerkou sama, bez práce, peněz. Ale důležité je, že mám zdravou holčičku. Dnes se na to dívám jako na obrovskou životní zkušenost.

Vy jste se ale nedala nepřízní osudu zlomit a jste opět v plném pracovním tempu. Dokonce chystáte comeback. Tak na co se mohou vaši fanoušci těšit?

Uběhlo pár let a konečně jsem se vrátila k práci na mém čtvrtém sólovém albu, které vyjde na podzim. Vystupuju pod jménem CLAARA, je trochu čas na změnu. Album produkuje Peter Fider, paradoxně zakladatel skupiny Holki. Zatím mi vyšly dva singly, "Po kapkách" a v současné době "Nebe spí". K tomuto aktuálnímu singlu točím za pár dní videoklip, tak se těším, stejně jako na všechny další akce a pracovní nabídky.

Díky za rozhovor a doufáme, že vás na Prostějovsku zase brzy uslyšíme a hlavně uvidíme. (red)

Poslat nový komentář