V Olomouci již začal vánoční program. Nabízí Šmajdu, Fleret či Mišíka

V Olomouci již začal vánoční program. Nabízí Šmajdu, Fleret či Mišíka
ilustrační foto vánoční trh Olomouc

Slavnostním rozsvícením vánočního stromu, který letos dostal jméno Kryštůfek, vypukly v neděli odpoledne v Olomouci vánoční trhy spojené s bohatým programem. Nakoukněte do něj.

Vybíráme jen známé interprety, program je ale každý den. Hned v úterý 22.11. se Horním náměstím ponese známý hlas. Od osmnácti hodin vystoupí folkový Pavel Dobeš. V pátek 25.11. v 18:30 František Nedvěd se skupinou Tie Break, v sobotu 26.11. od 16:30 Pavel Žalman Lohonka & spol. 70 jar, ve čtvrtek 1.12. od šestnácti hodin Hudební skupina Poutníci, 2.12. v pátek v 18:30 Hudební skupina Fleret, v sobotu 3.12. od patnácti hodin Hudební skupina Abraxas, v 16:30 Ivan Hlas trio a od osmnácti Adam Mišík se skupinou. V neděli 4.12. vystoupí od šestnácti Miro Šmajda a skupina Terrapie, 5.12 od sedmnácti Hudební skupina Laura a její tygři, v pátek 9.12. od šestnácti hodin Peter Lipa & Band a v osmnácti Jaroslav Uhlíř se skupinou, 17.12. od šestnácti hodin Hudební skupina Turbo a v osmnáct Ready Kirken a ve čtvrtek 22.12. od osmnácti hodin to bude Bohouš Josef a Burma J.

Olomoucké vánoční trhy, které se konají od 20.11. do 23.12., letos nabídnou hodnotný program s populárními skupinami všech žánrů, divadlem pro malé i velké, adventní zvyky, dobové atrakce, vyřezávaný betlém, zpívání koled na náměstí, více než osm desítek stánků s kvalitním zbožím i vyhlášeným punčem.

Jediné, co nám v této chvíli mohou Olomoučtí závidět, je venkovní kluziště. Kvůli technickým problémům se jeho otevření čeká do konce tohoto týdne. (red)

Komentáře

Olomoučtí Vám rozhodně nic nezávidí!!! Jen Vás zvou užít si tu pravou vánoční náladu!!! Které se u Vás "jaksi" nedostává :-))

Poslat nový komentář