Zájem o charitativní ples trhá rekordy!

Zájem o charitativní ples trhá rekordy!
ilustrační foto archiv Pomáháme tancem

V sobotu 14. ledna se ve Společenském domě v Prostějově uskuteční již šestý ročník charitativního plesu Pomáháme tancem, za kterým stojí lidé ze stejnojmenného spolku. Výtěžek z plesu poputuje na realizaci speciálních terapií pro žáky MŠ speciální Mozartova a ZŠ speciální Tetín. O letošní ročník je rekordní zájem, návštěvníci svými rezervacemi už téměř naplnili kapacitu plesu.

Lidé mají možnost si rezervovat místa už od konce listopadu, kdy byl zahájen předprodej vstupenek. „Zvolili jsme tento systém, aby si návštěvníci mohli pohodlně zajistit, kde a s kým budou sedět. Dnes se ovšem sešel rekordní počet požadavků, v této chvíli jsou zablokované skoro všechny stoly včetně těch v levém přísálí. Minule taková situace nastala až dva dny před plesem. Jsme z velkého zájmu nadšení,“ popsal situaci jeden z organizátorů Tomáš Lázna.

A na co se můžete na plese těšit? K tanci a poslechu bude po celý večer hrát zlínská kapela Gibon. V rámci doprovodného programu budou mít návštěvníci možnost vidět taneční skupinu Free Dance, ale také ukázku brazilského bojového umění Capoeira. Samozřejmostí je také bohatá tombola. Další informace k plesu včetně seznamu míst, kde můžete zakoupit vstupenky, naleznete na webu www.charitativniples.cz

(red)

Poslat nový komentář