Váš názor nás zajímá! Vyplňte dotazník a budete odměněni, říká magistrát

Váš názor nás zajímá! Vyplňte dotazník a budete odměněni, říká magistrát
ilustrační foto

Magistrát města Prostějova připravuje rozsáhlé dotazníkové šetření, z jehož výsledků připraví opatření ke zlepšení služeb úřadu směrem k veřejnosti.

„K tomu, abychom mohli cíleně své služby neustále zlepšovat, je důležité zjistit, jak nás a naši činnost vnímá nejširší veřejnost. Proto budeme rádi, pokud co nejvíce občanů vyplní dotazník, který bude zveřejněn od 30. září 2016 na webových stránkách města Prostějova a vyjde taktéž v zářijových Prostějovských radničních listech. Průzkum se bude týkat například dostupnosti služeb magistrátu, tedy třeba provozní doby, možnosti parkování, dostupnosti z hlediska imobilních občanů či maminek s kočárky, ale také kvality a přehlednosti poskytovaných informací, přehlednosti úřední desky, webových stránek města, Prostějovských radničních listů. Zajímat nás budou i osobní postřehy občanů a klientů, tedy jejich zkušenosti s chováním úředníků, celkovým dojmem z prostředí na magistrátu a podobně,“ informovala vedoucí Odboru kancelář tajemníka Jana Orságová.

Pokud respondenti v závěru vyplněného dotazníku uvedou na sebe kontakt, budou zařazeni do slosování o ceny! Mohou získat například večeři v Národním domě pro dva v hodnotě 800 Kč, 2 lístky do Městského divadla v primátorské lóži (představení si výherce zvolí dle předloženého seznamu), dárkový koš plný sladkostí v hodnotě 500 Kč, pohled z věže radnice se skleničkou sektu a občerstvením pro 2 osoby při příležitosti rozsvícení vánočního stromu, lístky do kina, na koncert nebo propagační předměty města.

Vyplněné dotazníky bude možno odevzdat na Informačním středisku na náměstí T. G. Masaryka nebo v Regionálním informačním centru – Pernštýnské náměstí – zámek. Na těchto místech, stejně tak i v dalších vyhrazených prostorách na chodbách některých odborů magistrátu, budou k dispozici nevyplněné dotazníky, které můžete vyplnit při vyřizování Vaší záležitosti na magistrátu. Dotazník můžete rovněž pohodlně vyplnit na webových stránkách města www.prostejov.eu.

Dotazníkové šetření bude realizováno v termínu od 30. 9. 2016 do 16. 10. 2016. V tomto termínu je nutno vyplněné dotazníky odevzdat.

Koordinátorem tohoto dotazníkového šetření je Mgr. Jana Orságová, tel.č. 582 329 460, která je připravená odpovídat na vaše případné dotazy. (Zdroj MMPv

Komentáře

Pokud by výsledkem ankety byl rozpad rudo-oranžove koalice, mělo by to význam se účastnit. Tak je to jen "kalení vody". Vzpomínám si na anketu na využití Jezdeckých kasáren v době, kdy už byl vydán demoliční výměr (v režimu tajné) a dokonce smlouva s demoliční firmou. Stejně tak dnes není známo skoro nic kolem NOC a jen tak se zastupitelé dozví, že bylo nejen vydáno stavební povolení, ale už se staví!!

Poslat nový komentář