Cipísek se připravuje na nový školní rok

Cipísek se připravuje na nový školní rok
Foto MC Cipísek

Prázdniny v červenci byly v MC Cipísek ve znamení příměstských táborů pro rodiče s dětmi, v srpnu je centrum zavřeno. Přesto ale Cipísek nezahálí a připravuje se na nový školní rok. 

Ten zahájí 4. září dny otevřených dveří a dodatečnými zápisy do programů podzimního cyklu. Přestože jsou místa v podzimních programech s Cipískem pro rodiče s dětmi již téměř všechna obsazena, mohou se zájemci zapsat. V září vždy dochází k přesunům a v případě velkého zájmu je možné i případné otevření dalších odpoledních programů. MC Cipísek nabízí programy pro rodiče s dětmi od tří měsíců do pěti let v Prostějově už osmnáct let a zájem je stále velký. 

V srpnu v MC kromě dovolené probíhá i tradiční generální úklid a přípravy na nový školní rok, kam vstoupí Cipísek i s novými žaluziemi. "Děkujeme mnohokrát panu L. Vránovi a firmě ŽALUZIE NEVA s.r.o. za velmi vstřícnou nabídku, více než příznivou cenu a profesionální montáž nových žaluzií v našem centru. Kdo navštěvoval centru, ví, že staré žaluzie už měly opravdu odslouženo", děkují zaměstnankyně centra.

Bližší informace o programech a zápisech získají zájemci na kontaktních adresách: www.mcprostejov@centrum.cz, www.facebook.com/cipisekprostejov  a e-mailem: mcprostejov@centrum.cz

(red)

Poslat nový komentář