V kraji vznikne nová spalovna odpadu!

V kraji vznikne nová spalovna odpadu!
ilustrační foto

 

Město Přerov je ohroženo polétavým prachem, rozptylové podmínky zde patří k nejhorším v Olomouckém kraji. V posledních dnech jsou limity překračovány až trojnásobně a přerovský magistrát vyhlásil pohotovost. Přesto je Přerov hlavním kandidátem na stavbu spalovny.

Spalovna by měla být jedinou ve středomoravské aglomeraci, kterou tvoří Olomouc, Přerov a Prostějov.“Mluvíme o tom už tři roky a vytipovali jsme čtyři kandidáty. Přerov vychází jako číslo jedna, mino jiné kvůli rozvodům tepla,“uvedl náměstek primátora Jiří Pospíšil. To se ale nelíbí obyvatelům Přerova. "Myslím si, že ledy proti tomu pominou," dodal Pospíšil, který rozhodně popírá, že by spalovna zhoršovala životní prostředí. „Technologie spalování je natolik dobrá, že jde z komínu jen pára,“ dodal Pospíšil. Spalovna navíc přinese městu, v němž bude sloužit, zisk a pracovní příležitosti. (ber)

Komentáře

jen at ji tam udelaji, aspon te cernoty ubyde ;-)

Určitě má pan Mgr.Jiří Pospíšil pravdu, on je totiž odborník úplně na všechno, asi jako Kateřina Žaková-Biomasa. Je třeba přemluvit pana Jana Krause, aby ho pozval do Prahy na natáčení Show Jana Krause, ať celá republika vidí, kdo vede naše město a aby byl nadějí pro všechny učitele češtiny, že stačí si založit Hnutí PéVéčko a adié, kdepak stále pravovat ty zas*ané diktáty...." Víly vily, psi vyli"...nebo snad Vyli vyli a psy vily?

Poslat nový komentář