Fotopostřeh: Když karta nestačí

Fotopostřeh: Když karta nestačí
Foto ber
Další fotky: 
Fotopostřeh: Když karta nestačí
Fotopostřeh: Když karta nestačí

Platit za parkování na městských parkovištích v Prostějově je pro leckterého řidiče zbytečný výdaj. A tak se snaží parkovacímu automatu vyhnout nejrůznějšími způsoby. Ne vždy to ale vyjde. Leckdy tahle "obcházka" vynese trest v podobě boty a následné pokuty, vyšší než placení v automatu.

Přesvědčil se o tom majitel jednoho z vozů, odstavených na parkovišti v Mlýnské ulici. Místo lístku z automatu za okno auta naaranžoval parkovací kartu. Sice s platným datem, ale určenou na paroviště u spořitelny. Mužům zákona to evidentně dostačující nepřišlo. Čeká ho pokuta a poplatek za odstranění technického prostředku. Uspořená desetikoruna se v tomto případě vážně nevyplatila. (ber)

Komentáře

To je zas komentář jak pojď na mě z boku!! Městká policie má primárně odhlížet na dodržování pořádku dané obce. Tak asi proto řeší toto, a ne problematiku migrantu v ČR. Mimojiné, v Pv není ani jeden!

Pan řidič jedno místo zaplacené měl, ale o kousek dál. Tak je mu třeba, nebylo by lépe ho pro výstrahu ostatním popravit (setnout)?
Migranti ničí Českou Republiku a tady se dodržuje parkování, Prostějov - absurdní.

Poslat nový komentář