Sobotní ZUBRFEST si přišlo užít na dva tisíce fanoušků piva ZUBR

Sobotní ZUBRFEST si přišlo užít na dva tisíce fanoušků piva ZUBR
Foto Zubr.cz

I v letošním roce přerovský pivovar ZUBR přivítal všechny milovníky dobrého piva a muziky na oblíbeném festivalu ZUBRFEST. Do areálu pivovaru zavítalo v sobotu 10. června přes dva tisíce návštěvníků, kteří si mohli užít bohatý hudební i doprovodný program.

„Děkujeme všem, kteří v sobotu dorazili do pivovaru a strávili společně s námi příjemný letní den. Stejně jako v předchozích letech jsme i letos přichystali pro návštěvníky novinku, tentokrát v podobě školy čepování piva, kde se lidé zábavnou formou dozvěděli, jak o pivo pečovat a jak ho správně čepovat,“ komentuje letošní ročník festivalu Kateřina Vilímová, brand manažerka značky ZUBR.

Během prosluněného letního dne si mohli návštěvníci vychutnat bohatý hudební a doprovodný program. Na pódiu se vystřídali Michal David, Raego, Šrouby a Matice, Thom Artway a Trautenberk. Velký zájem byl také o exkurze do provozu pivovaru a školu čepování piva, nechyběly soutěže o atraktivní dárky a hokejoví fanoušci si užili autogramiádu A-týmu HC ZUBR Přerov.

Pivo teklo proudem a návštěvníci si mohli vybírat z široké nabídky piv z produkce pivovaru. Největší zájem byl již tradičně o nefiltrovanou 4x chmelenou jedenáctku ZUBR Grand přímo z ležáckého sklepa a o pivo ZUBR Gold, které bylo vyhlášeno absolutním vítězem letošního ročníku prestižní degustační soutěže o Zlatý pohár PIVEX. Příznivci netradičních piv si mohli vychutnat svrchně kvašené pivo Summit Ale a dvanáctistupňový Višňový ležák z nového programu Sládkův Tip, ve kterém společně představují sládci pivovarů Zubr, Holba a Litovel limitované edice piva, uvařené k různým příležitostem podle unikátních receptur. (red)

Poslat nový komentář