Klinika Spea Olomouc nabízí infuzní terapie

Klinika Spea Olomouc nabízí infuzní terapie
ilustrační foto spea

Pracoviště, které naleznete ve třetím patře polikliniky Spea na náměstí Národních Hrdinů v Olomouci, nabízí infuzní terapie.

„Jde o aplikaci léčiv nitrožilní cestou, která má rychlejší a efektivnější účinek než léčba léky v tabletové formě. Indikuje se při řešení bolestivých stavů, zejména páteře (krční, bederní), léčbě syndromu karpálních tunelů a léčbu diabetické neuropatie. Dále při léčbě ušních šelestů, nedoslýchavosti, poruch vnitřního ucha, závratí,“ vypočítal výkonný ředitel polikliniky Jiří Skutka s tím, že v době podávání infuzí je u pacientů trvale přítomna sestra.

Na pracoviště infuzní terapie se můžete objednat pouze s doporučující žádankou od ošetřujícího lékaře. Ordinační doba je v pondělí od 6,30 do 12 a od 12,30 do 15,30 hodin, v úterý až čtvrtek od 6,30 do 12 a od 12,30 do 15 hodin a v pátek od 6,30 do 14 hodin. 

Pracoviště je partnerem všech zdravotních pojišťoven ČR. Další informace o infuzní terapii naleznete na www.spea.cz .

Lékaři polikliniky SPEA Olomouc provedou ročně okolo 220 tisíc ambulantních vyšetření a ošetření. Zdravotní péči poskytuje třiadvacet ambulancí specialistů, tři ambulance praktických lékařů pro dospělé a dvě ambulance praktických lékařů pro děti a dorost, pět stomatologických ambulancí, rentgenové pracoviště, pracoviště CT, pracoviště biochemické a hematologické laboratoře. Lékárnou denně projde až 800 pacientů. (red)

 

(PR)

Poslat nový komentář