Fotbalisté 1.SK jednoznačně přehráli Orlovou!

Fotbalisté 1.SK jednoznačně přehráli Orlovou!
Foto R. Nemela

 

Po úspěšném obratu zápasu se Zábřehem minulý týden si prostějovští fotbalisté připisují další tři body. Tentokrát byla cesta k výhře mnohem jednodušší a po devadesáti minutách svítilo na tabuli skóre 3:0.

Už od úvodních minut byli lepší Hanáci, kteří se i dostali zaslouženě do vedení, když v jedenácté minutě tečoval hlavou rozehrávku standardní situace Aleš Krč. První poločas se dále nesl v duchu aktivity fotbalistů 1.SK, ale většinu náznaků gólových šancí zastavily ofsajdy. Dobrou příležitost měl zhruba pět minut před koncem první půlky opět Aleš Krč, ale jeho střela z vápna byla tak nepřesná, že ji zastavil až plot oddělující stadion od ulice.

Druhý poločas začal opět velmi dobře pro 1.SK, opět to netrvalo ani čtvrt hodiny hry a fotbalisté v modrých dresech se radovali z branky, tentokrát míč uklidil do sítě Tomáš Machálek. A ještě veseleji bylo o minutu později, kdy svůj první gól v prostějovském A-týmu vsítil Aleš Rus. Po třetí brance Prostějova měla svou první šanci i Orlová, ale střela Tomáše orazítkovala pouze horní tyč. Ve zbytku utkání si Prostějovští spíš hlídali svůj náskok a i když měli nějaké šance, žádná v síti neskončila.

„Myslím, že byl důležitý první gól a taky to, že jsme v druhém poločase nedostali gól. Hráli jsme dobře a prosadili jsme se ze tří standartek, byl to dobrý zápas,“ zhodnotil utkání autor první branky Aleš Krč. 

R. Nemela, student SOŠPO Prostějov

Poslat nový komentář