Rozloučení fotbalistů s domácím hřištěm bylo hořké

Rozloučení fotbalistů s domácím hřištěm bylo hořké
ilustrační foto

 

Celý zápas 1.SK Prostějov proti Žďáru nad Sázavou vlastně nenabídl nic, co fotbal činí krásným sportem. Po bezbrankové úvodní části domácí dvakrát inkasovali v druhé půli a v závěru už pouze snížili. Poslední domácí zápas v sezóně tak po ne zrovna povedeném výkonu prohráli 1:2.

První poločas nepřinesl dvě stě dvaceti přihlížejícím divákům pohledný fotbal, prakticky jedinou zajímavou akci vytvořil domácí Pančochář, který prokličkoval hostující obranou a sám pak netrefil prázdnou branku. Ve zbytku poločasu se objevilo pár pokusů o indivudální akci, z nichž žádný úspěchem neskončil.

Druhý poločas začal stejně jako první, oživení přišlo v padesáté osmé minutě po dvojím střídání v řadách Prostějova, následovalo pár šancí, které ale domácí nezužitkovali a to se jim vymstilo ve šestašedesáté minutě, kdy poslal hosty do vedení Turek. Scénář se poté opakoval, Hanáci tlačili, ale v osmdesáté minutě zvýšil Michal na 2:0 a bylo prakticky vymalováno. V devadesáté minutě sice snížil Hirsch, ale okamžitě po rozehrávce byl zápas ukončen a tak se Prostějovští rozloučili s domácím prostředím prohrou.

R. Nemela, student SOŠPO Prostějov

Poslat nový komentář