Letadlem přímo na stůl! Společenský dům opět provoní exotika!

Letadlem přímo na stůl! Společenský dům opět provoní exotika!
ilustrační foto plakát

Chutě AFRIKY, to je volné pokračování Afriky Bez Obalu, ve které má hlavní roli tak trochu jiné exotické ovoce. Jak je možné, že jiné? To je potřeba otestovat na vlastní chuťové buňky!

"V nabídce naleznete široké spektrum barev i chutí, které bravurně zastoupí ananasy, manga, avokáda, žluté i červené banány, jackfruity, dragon fruits, maracuji, mangosteeny, sapodily, rambutany, longany, koření, káva a čokoláda", zve na jedinečnou akci Jitka Nadymáčková, jedna z organizátorek akce.

Událost Chutě AFRIKY se odehraje 21. října od 13 do 17 hodin v KaS Centru. Přijdou si na své nejen milovníci čerstvé exotiky, ale také neobvyklých pokrmů, spojujících ta nejlepší oříšková másla s pečlivě vybranými kousky ovoce v lahodných smoothies, toastech, palačinkách a raw dortech, které přímo před zraky návštěvníků vytvoří prostějovská veganská dílnička Nutcase. Proč právě v neděli nenačerpat energii ze všech možných kombinací a neochutnat výtečnou kávu? To vše nabídnou Chutě AFRIKY, trh, ale zároveň už i malá společenská událost v Prostějově v krásných podzimních dnech.

Akci připravují Bez obalu v srdci Hané a Nutcase. (red)

Poslat nový komentář