Tři sestry a Horkýže Slíže v Prostějově! Bleskovka o vstupenky!

Tři sestry a Horkýže Slíže v Prostějově! Bleskovka o vstupenky!
ilustrační foto plakát

Po veleúspěšném tour z roku 2013 se po třech letech opět potkají soubory Tři sestry a Horkýže Slíže na stejném podiu v rámci BRATIA A SESTRY TOUR 2016. Do Prostějova zamíří 9. prosince 2016. Soutěžte s námi o vstupenky! 

Od rozdělení Československa uběhlo už několik let, přesto oba soubory přinášejí důkaz o nerozbornosti jednoty a přátelství obou slovanských národů. Během čtyřhodinové smršti vás oba interpreti jistě přesvědčí, že BIGBEAT JE BEZ HRANIC!

Dvanáct vybraných měst v České republice bude mít to nezměrné štěstí, že je navštíví tato velká internacionální show.

Horkýže Slíže

Horkýže slíže je slovenská hudební skupina z Nitry, která vznikla v roce 1992. Dvakrát získala platinovou desku. Jejich hudba je označována jako punková, punk rocková, nebo jednoduše rocková.

Tři sestry

Tři sestry jsou česká hudební skupina hrající původně punk. Později inklinovala k různým stylům hudby přes rock, punk rock, občas i metal až po hardcore.

Pokud se chcete podívat na koncert zdarma, postačí, když do 8. prosince pošlete na redakční e-mail redakce@pvnovinky.cz odpověď na otázku, kdo je textařem, hlavním zpěvákem a nejznámější osobností kapely Tři sestry? Pro šest vylosovaných máme po vstupence! (red)

Poslat nový komentář