Opilec se do bytu prokopal. Dveřmi

Opilec se do bytu prokopal. Dveřmi
ilustrační foto MP

Z přečinu poškození cizí věci podezírají olomoučtí policisté šestatřicetiletého muže. Tohoto skutku se měl podezřelý dopustit v neděli po dvaadvacáté hodině v bytovém domě v ulici U Cukrovaru v Olomouci tím, že poškodil dvoje dveře bytu třiačtyřicetileté ženy. Když ho žena nechtěla vpustit do bytu, kopal do vstupních dveří tak silně, že je prokopl. 

Poté ho žena do bytu vpustila, ale když viděla, že je zjevně opilý, uzamkla se před ním v koupelně. Ani dveře koupelny však nevydržely zuřivé útoky agresora. Vytvořeným otvorem ve dveřích muž ženu udeřil pěstí do obličeje a vytrhl jí z ruky mobilní telefon. Telefonem úmyslně uhodil o podlahu, čímž došlo k jeho rozbití.

"Přivolaní policisté muže zajistili a provedenou dechovou zkouškou u něho změřili hodnotu 2,72 ‰ alkoholu v dechu. Protože byl i nadále agresivní, byl k vystřízlivění umístěn do protialkoholní záchytné stanice. Výše způsobené hmotné škody byla předběžně vyčíslena na 8 tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z přečinu poškození cizí věci. Žena při incidentu utrpěla zranění, které jí na místě ošetřili přivolaní zdravotníci," doplnil prostějovský policejní mluvčí František Kořínek. (red)

Poslat nový komentář