Čakrový či aurový dort? Andělské dobroty otevírají třetího!

Čakrový či aurový dort? Andělské dobroty otevírají třetího!
Foto ber
Další fotky: 
Čakrový či aurový dort? Andělské dobroty otevírají třetího!

Také si myslíte, že Prostějovu dost věcí chybí? Tak jedna už od tohoto čtvrtka chybět nebude. Do města zamířily Andělské dobroty. A nabízejí něco, co zde ještě opravdu nebylo. V první řadě posezení v podniku, který je něco mezi pekárnou a domácí cukrárnou s posezením.

„Název Andělské dobroty jsme zvolili proto, že každý máme svého anděla strážného. Toto je pocta každému, který nás ochraňuje a že jim to dá někdy pořádně zabrat!,“ vysvětlila počátek nápadu paní Michaela.
Andělské dobroty nabídnou širokou škálu chutí od sladké po slané. Zákazníci se mohou těšit na dorty, trdelníky, cup cake, páje, koláče, řezy, makronky, štrúdly mnoha druhů, slané koláče jako například lososový se špenátem, s kuřecím masem, brokolicový s nivou, cuketový se žampióny, caprese, sýrový, šunkovo-sýrový, zelný s uzeninou a jiné. Na objednávku lze připravit slané mísy a slané dorty.
„Najdete u nás duhové barvy, které nás charakterizují. Naší specialitou je čakrový a aurový dort. Zamlsat si u nás mohou bez pocitu viny i vyznavači zdravého životního stylu - pro ně máme fitness koláč. Myslíme i na lidi s celiakií, pro které máme spousty lahodných alternativ. Uspokojíme i ty, kdo mají alergie na laktózu či vejce,“ dodala Michaela.

V Andělských dobrotách můžete posnídat, stejně jako si v hezkém nekuřáckém prostředí vyřídit pracovní schůzku. Na své si přijdou i milovníci dobré kávy či vína.
Andělské dobroty otevírají ve čtvrtek 3. prosince v 10 hodin, otevřeno bude do 18 hodin. Najdete je ve Wolkerově ulici 33 v Prostějově. (red)

Poslat nový komentář