Při nehodě byla zraněna spolujezdkyně. Navíc dostane pokutu

Při nehodě byla zraněna spolujezdkyně. Navíc dostane pokutu
Foto PČR

V pondělí ve 22:25 hodin došlo v Olomoucké ulici v Držovicích k dopravní nehodě osobního automobilu. Dle prvotního šetření dvaadvacetiletý řidič osobního automobilu značky BMW, při objíždění zaparkovaného vozidla značky Volkswagen, špatně odhadl vzdálenost a s objížděným vozidlem se bočně střetl.

Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění jednadvacetileté spolujezdkyně ve vozidle BMW. Ke zranění dalších osob nedošlo. Hmotná škoda na poškozených vozidlech byla předběžně vyčíslena na 40 tisíc korun. Alkohol byl u řidiče vyloučen provedenou dechovou zkouškou. Příčiny, okolnosti a míra zavinění dopravní nehody jsou předmětem dalšího policejního vyšetřování.

"Na místě provedeným šetřením policisté zjistili, že zraněná spolujezdkyně nebyla v době dopravní nehody připoutána bezpečnostním pásem. Proto je podezřelá ze spáchání přestupku proti bezpečnosti a plynulosti provozu na pozemních komunikacích, za což jí ve správním řízení hrozí pokuta ve výši 1 500 - 2 500 korun," informoval policejní mluvčí František Kořínek. (red)

Poslat nový komentář