Při střetu dvou osobních aut bylo zraněno i tříleté dítě

Při střetu dvou osobních aut bylo zraněno i tříleté dítě
Foto HZS Ol. kraje
Další fotky: 
Při střetu dvou osobních aut bylo zraněno i tříleté dítě
Při střetu dvou osobních aut bylo zraněno i tříleté dítě

V sobotu 20. srpna došlo v Mohelnici k čelnímu střetu dvou osobních aut. Zraněno bylo pět osob, mezi nimi i tříleté dítě.

Okolo půl desáté dopoledne došlo v Mohelnici v Olomoucké ulici k dopravní nehodě dvou osobních vozidel. „Řidič vozu Mazda, který přijížděl ve směru od Loštic, chtěl na křižovatce odbočit na vedlejší silnici. Pravděpodobně nedal přednost vozidlu Škoda Octavia, které projíždělo po hlavní silnici, a čelně se střetli,“ potvrdila informaci policejní mluvčí Tereza Neubauerová.

Na místo vyrazily spolu s vrtulníkem ZZS z Olomouce 3 posádky RZP z Mohelnice, Litovle a Zábřehu. „Po vyšetření, ošetření a stabilizaci na místě byli žena a muž pro středně těžká poranění hlavy a hrudníku transportováni do traumacentra FN v Olomouci. Další žena byla převezena pro zhmoždění hrudníku a břicha na urgentní příjem do Šumperka. Muž s tříletým dítětem, které cestovalo v dětské autosedačce, neutrpěli vážná zranění, nicméně k dalšímu vyšetření byli převezeni taktéž převezeni do nemocnice v Šumperku,“ komentoval událost Petr Hubáček, ředitel ZZSOK.

Doprava na silnici byla omezena, hasiči asistovali Policii ČR s řízením provozu. Z jednoho havarovaného vozidla unikly provozní kapaliny, které hasiči zasypali sorbentem. Jednotky po zaměření nehody uklidily komunikaci a jedno z vozidel navijákem vyprostili na komunikaci. „Účastníkem nehody bylo malé dítě, kterému hasiči předali plyšovou hračku, kterou vozí ve výjezdových vozidlech právě pro tyto účely,“ dodala Vladimíra Hacsiková z HZS Olk. (ber)

Poslat nový komentář