U Plumlova se staly dvě nehody. Souvisely spolu

U Plumlova se staly dvě nehody. Souvisely spolu
Foto PČR
Další fotky: 
U Plumlova se staly dvě nehody. Souvisely spolu
U Plumlova se staly dvě nehody. Souvisely spolu

Ve čtvrtek v deset hodin došlo mezi obcemi Plumlov a Mostkovice ke dvěma dopravním nehodám. Naštěstí se obešly bez zranění.

"Osmačtyřicetiletá řidička řídila osobní automobil typu Škoda Fabia směrem k obci Mostkovice. Při projíždění levotočivé zatáčky nepřizpůsobila rychlost své jízdy stavu a povaze komunikace a na zasněžené vozovce dostala s vozidlem smyk. Následkem smyku vozidlo přejelo do protisměru, kde se čelně střetlo s protijedoucím automobilem značky Škoda," popsal prní nehodu policejní mluvčí František Kořínek. Výše způsobené hmotné škody byla předběžně vyčíslena na 75 tisíc korun. Přestupek řidičky policisté vyřešili na místě uložením blokové pokuty.

"Za vozidlem viníka uvedené dopravní nehody řídila osmadvacetiletá žena osobní automobil značky Renault. Ta na vzniklou situaci z dosud přesně nezjištěných důvodů nedokázala zareagovat a narazila levou přední částí svého automobilu do pravé zadní části havarovaného vozidla Škoda Fabia," dodal k druhé nehodě mluvčí.  Výše způsobené hmotné škody této dopravní nehody byla předběžně vyčíslena na 20 tisíc korun. Její příčiny, okolnosti i míra zavinění jsou předmětem dalšího policejního vyšetřování.

Ke zranění osob při dopravních nehodách nedošlo. Alkohol u všech zúčastněných řidičů policisté vyloučili provedenými dechovými zkouškami. (red)

Komentáře

Vyšetření mozku na blbost pak dopadlo pozitivně.

Poslat nový komentář