Od nehody ujela, záhy ji vypátrali

Od nehody ujela, záhy ji vypátrali
Foto PČR
Další fotky: 
Od nehody ujela, záhy ji vypátrali

Ve středu před dvacátou hodinou došlo na parkovišti v nákupní zóně v Konečné ulici v Držovicích k dopravní nehodě dvou osobních automobilů. Dosavadním šetřením bylo zjištěno, že osmapadesátiletá řidička osobního automobilu značky Opel při couvání z parkovacího místa narazila do zaparkovaného automobilu značky Škoda. Poté měla z vozidla vystoupit a po prohlédnutí poškození vozidel opět nastoupit a z místa odjet.

Přivolaní policisté na základě výpovědi svědků události zjistili totožnost řidičky a ještě téhož dne ji i vozidlo vypátrali. Při podání vysvětlení se žena k vině na dopravní nehodě přiznala a uvedla, že na místě pro řidiče poškozeného vozidla zanechala své kontaktní údaje. "To se však dosavadním šetřením zatím nepotvrdilo. Nyní je podezřelá ze spáchání přestupku podle zákona o silničním provozu. Za ujetí z místa dopravní nehody jí ve správním řízení hrozí pokuta od 2 500 do 5 tisíc korun," uvedl policejní mluvčí František Kořínek.

Ke zranění osob při dopravní nehodě nedošlo. Výše způsobené hmotné škody byla předběžně vyčíslena na 20 tisíc korun. Alkohol u řidičky policisté vyloučili provedenou dechovou zkouškou. Příčiny, okolnosti i míra zavinění dopravní nehody jsou i nadále předmětem policejního šetření. (red)

 

Poslat nový komentář