Policisté hledají svědky nehody. Viník ujel

Policisté hledají svědky nehody. Viník ujel
Foto PČR

Policisté dopravního inspektorátu Olomouc se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po řidiči a vozidle dodávkového typu, a to v souvislosti s dopravní nehodou, ke které došlo v úterý 1. srpna v 9:45 hod na silnici III/44419, mezi obcemi Haukvice a Dlouhá Loučka.

"Z dosavadního šetření vyplývá, že dosud neustanovený řidič nezjištěné dodávky bílé barvy s nezjištěnou registrační značkou, který jel po vedlejší komunikaci od obce Paseka ve směru na obec Dlouhá Loučka, nedal na tříramenné křižovatce přednost v jízdě osobnímu vozidlu Hyundai. To přijíždělo na uvedenou křižovatku po hlavní komunikaci, ve směru od obce Haukvice na Dlouhou Loučku. Následkem toho došlo k bočnímu střetu mezi vozidly. Nezjištěný řidič poté z místa nehody ujel směrem k obci Dlouhá Loučka, aniž by s vozidlem zastavil," popsala nehodu policejní mluvčí Irena Urbánková s tím, že při nehodě došlo ke zranění spolujedoucí v osobním vozidle.

"V této souvislosti se obracíme s prosbou o pomoc na občany, kteří byli přímými svědky nehody a mohli by sdělit jakýkoliv poznatek k registrační značce vozidla dodávkového typu, nebo k vozidlu a jeho řidiči, aby se se svým svědectvím přihlásili na linku 158, nebo osobně či telefonicky kontaktovali policisty Dopravního inspektorátu Olomouc, Třída Kosmonautů 189/10 v Olomouci, na tel. 974 766 251," dodala mluvčí. (red)

Poslat nový komentář