Vzniknou tři nové autobusové čekárny. Za téměř 600 tisíc

Vzniknou tři nové autobusové čekárny. Za téměř 600 tisíc
ilustrační foto internet

 

Sto šedesát tisíc korun navrhla rada města Prostějova uvolnit na výstavbu tří nových autobusových čekáren městské hromadné dopravy. Navýšila tak původní částku, která počítala s půl milionem korun.

"Pro letošní rok jsme na výstavbu nových autobusových čekáren počítali s částkou půl milionu korun. Ve výběrovém řízení byla předložena nejvýhodnější nabídka s cenou 599 tisíc korun včetně DPH, dalších 40 tisíc bylo uhrazeno za projektovou dokumentaci," zdůvodnil nutnost rozpočtového opatření Zdeněk Fišer, náměstek primátora.

Nahrazena bude čekárna v  Západní ulici u krasického rybníka, další dvě vzniknou v rozvíjející se průmyslové zóně. "Jedna bude u firmy  A.S.A v Průmyslové ulici, druhá u zastávky linky 9 v průmyslové zóně B," upřesnil Fišer. (red)

Komentáře

A co po tolika letech taky na Okružní U posledního haléře?Tam není ani v jednom směru a je to tam otevřené do polí.

Určitě se to dá postavit za míň - jen to chce kontrolu v zakázce. Jednou bych chtěl vidět všechna výběrová řízení na papíře jako volně dostupný dokument.......

HOVNO!!

HOVNO!!

A co Floriánské náměstí? To městu nevadí, že lidé čekající na autobusy směr Plumlov stojí na chodníku bez jakéhokoliv přístřešku? Stavět v průmyslové zoně zastávky je nesmysl. Bude to využito jen ráno a odpoledne.

Poslat nový komentář