To si tak člověk frčí Prostějovem...

To si tak člověk frčí Prostějovem...
Foto čtenář Vladimír
Další fotky: 
To si tak člověk frčí Prostějovem...

Dvě fotografie automobilu značky Lamborghini zachycené v blízkosti kostela sv. Jana Nepomuckého zaslal do redakce čtenář Vladimír.

"To si tak člověk jede po městě a potká naprosto běžný auto. Než jsem sešlápnul a rozjel se, týpek už byl v trapu", uvedl s úsměvem čtenář Vladimír. 

A co vy? Zachytili jste ve městě také takové "běžné auto"? (red)

Komentáře

Myslím, že když člověk maká 16 hodin denně celý život, tak si může udělat časem radost i takovým autem... Mojí sestře je 31 let a spočítala si, že za svůj život s přítelem prokouřili v cigaretách min. 1,5 mil. Kč... tak si někdy spočítejte kolik za co utratíte a zpravidla nejvíce remcají Ti, co svoje peníze např. prokouří... navíc v PV jezdí více luxusních aut.. stačí se dívat a uvidíte i bílé Bentley Continental, červený Jaguar F type nebo často na Újezdě lze spatřit i černý Rolls royce apod. Tak makejte, šetřte a pak nemusíte fotit cizí auta a můžete si jej i koupit :) Majitelům těchto aut fandím, že si splnili své sny a přeji, ať potkávají co nejméně rýpavých lidí... hold někdo peníze procestuje, někdo prokouří, někdo prohraje v automatech a někdo si koupí pěkné auto :) D.

Opravdu nikoliv, ve městě Trabantů Wartburků Š105 + rádionka, plato vajec věc nevídaná :-) Asi zabloudil a snad ho nikdo z místních neohrozil a nepředjel :-))!!

Poslat nový komentář