Azylové centrum se dočká rozšíření. O další kontejnery

Azylové centrum se dočká rozšíření. O další kontejnery
Foto azylcentrum.cz

Nové kontejnery pro sociální bydlení v areálu Azylového centra podstatně rozšíří jeho kapacitu. Radní na svém posledním jednání projednávali podrobnosti kolem projektové dokumentace nutné pro navýšení kapacity centra v Určické ulici a schválili rozpočtové opatření ve výši 60 tisíc korun. Finance půjdou na zpracování projektové dokumentace.

„Konkrétně se jedná o rozšíření kapacity Azylového centra v Prostějově pro deset osob s umístěním dvojice obytných kontejnerů a jednoho kontejneru se sociálním zařízením naproti stávajících obytných buněk v areálu centra,“ uvedl náměstek primátora pro stavební a investiční rozvoj Jiří Rozehnal a doplnil, že pracovníci Odboru rozvoje a investic vyzvali projektanty, kteří zpracovávali projektové dokumentace na předchozí záměry v Azylovém centru, k předložení cenové nabídky na zpracování dokumentace pro územní souhlas, včetně inženýrské činnosti.

Nejvýhodnější cenovou nabídku předložila firma Ing. Zdeněk Fišer, Prostějov, s termínem dokončení projekčních prací a inženýrské činnosti do konce července tohoto roku. S tou bude uzavřena smlouva o dílo. (red)

Poslat nový komentář