V azylovém domě bylo rušno. Praly se ženské a dobývali se tam opilci!

V azylovém domě bylo rušno. Praly se ženské a dobývali se tam opilci!
ilustrační foto moje celelbrity.cz

 

Minulý týden bylo v prostějovském azylovém domě v Určické ulici rušno. Napřed se porvaly dvě jeho obyvatelky, následně se do něj dobývali opilí rádobynocležníci.

V podvečer došlo mezi dvěma ženami k potyčce. „V hádce padlo několik hrubých nadávek a po té i k fyzickému napadení, zraněna nebyla ani jedna z rváček,“ sdělila strážník Jana Adámková. Událost pro podezření z přestupku proti občanskému soužití postoupili strážníci správnímu orgánu k dořešení.

Před sedmnáctou hodinou přijalo operační středisko sdělení, že dvojice opilých bezdomovců se urputně snaží dostat do azylového domu, a to neustálým zvoněním na zvonky. Strážníci je vyzvali k zanechání tohoto jednání. „Jeden z nich ovšem na výzvu nemínil reagovat, a v činnosti pokračoval. Doklady u sebe neměl, takže byl převezen na služebnu Policie ČR k ověření totožnosti a poté mu byla udělena bloková pokuta za neuposlechnutí výzvy úřední osoby,“ dodala Adámková. Přibližně za dvě hodiny po tomto zákroku vyjížděla hlídka do azylového domu znovu. Dobýval se tam další opilec. Ten ale pochopil, že přespat mu nebude umožněno a v klidu odešel. (red)

Poslat nový komentář