O osudu BK zřejmě rozhodnuto, výsledek se dozvíme zítra

O osudu BK zřejmě rozhodnuto, výsledek se dozvíme zítra
ilustrační foto

Dnešní den měl přinést definitivní jasno o dalším pokračování basketbalového klubu v Prostějově. Alespoň tak to tvrdil předseda představenstva Milan Matzenauer v průběhu týdne. Výsledek je zřejmě již jasný, ale vedení jej ještě nechce prozradit.

"Výsledek jednání oznámíme zítra po zápase s Kolínem na tiskové konferenci," oznámil večer generální manažer klubu Petr Fridrich.

Před tímto vyjádřením jsme se v průběhu pátečního odpoledne pokusili kontaktovat jak Milana Matzenauera, tak generálního manažera klubu Petra Fridricha, ale získali jsme pouze vyjádření druhého z nich po čtvrté odpolední, že výsledek by mohl být znám kolem šesté hodiny. Tehdy, ani později jsme však již další konkrétní komentář nedostali. Na výsledek si tedy musíme počkat do zítřejšího večera.

Podle dřívějších informací měl Milan Matzenauer jednat se dvěma sponzory, kteří se měli vyjádřit do pátečního poledne. Sám však byl k výsledkům jednání skeptický. „Vidím to padesát na padesát,“ uvedl Matzenauer. Mezitím však z klubu začali odcházet klíčoví hráči. Před čtrnácti dny opustil Prostějov pivot Austin Dufault, v tomto týdnu jej následoval rozehrávač Matej Venta. Kolem dalších hráčů pak krouží jiné kluby a sám Matznauer potvrdil, že jej již sami hráči žádají o předčasné rozvázání smlouvy.

(zkl)

Poslat nový komentář