Prostějov čeká volejbalový svátek, Orli letí na pohár do Liberce

Prostějov čeká volejbalový svátek, Orli letí na pohár do Liberce
ilustrační foto

Město Prostějov bude pořadatelem finále letošního Česko-slovenského poháru ve volejbale, tedy setkání vítězů českého a slovenského poháru v kategoriích mužů i žen. Termín vyvrcholení soutěže je ve středu 27. února, přičemž v 16 hodin by mělo začít finále žen a o dvě hodiny později finále mužů. Místem konání bude tradičně hala Sportcentra DDM. Pořadatelem národního poháru, kam se včerejšího výhrou nad Přerovem kvalifikoval i Prostějov, budou 14. února Teplice. 

Pohárový svátek si užijí také basketbalisté BK Prostějov. Příští týden od 6. do 8. února se na palubovkách v Liberci a Turnově zúčastní Final Eight, neboli souboje osmi nejlepších mužstev o titul držitele českého poháru. O čtvrtfinálovém soupeři Prostějova zatím není jasno, rozhodne totiž až zítřejší poslední zápas základní části Mattoni NBL. Pokud jej Orli vyhrají a skončí v tabulce čtvrtí, utkají se s vítězem vyřazovací části poháru a současným lídrem první ligy Spartou Praha, pokud prohrají, čeká na ně druhý  tým základní časti Mattoni NBL NH Ostrava.

Lístky na tento basketbalový svátek stojí 50 korun na každý den a k dostání je i permanentka na celý program za 80 korun. Lístky můžete koupit zde. Kromě uvedených týmů se Final Eight zúčastní ještě obhájce titulu ČEZ Basketbal Nymburk, BK JIP Pardubice, BK Unikol Kolín a BK Děčín.

(zkl)

Poslat nový komentář