Dětský bazárek se blíží!

Dětský bazárek se blíží!
ilustrační foto plakát

 

Máte doma špunta a spoustu věcí, ze kterých vyrostl? Nebo naopak potřebujete svému dítku koupit nějaké hezké, ale ne příliš drahé věci? Právě pro vás je zde už druhý bazárek dětského a kojeneckého oblečení, hraček a obuvi, který pořádá RC Lodička a Modrý koník.

Uskuteční se v sobotu 14. 03. 2015  od 9 do 12 hodin v objektu T.J. Sokol Prostějov I., Skálovo náměstí 4, Prostějov. Vstup pro prodávající i kupující je zdarma. „Děti se mohou těšit na kreativní dílničku či hravou angličtinu,“ přidávají nabídku organizátoři. Chcete-li prodávat, přihlaste se na info@rclodicka.cz nebo telefonním čísle 602 313 741. Neprodané věci můžete věnovat Fondu ohrožených dětí nebo Azylovému centru.

V pořadí druhou akci se organizátoři rozhodli uspořádat kvůli velkému zájmu a kladným ohlasům. "Nejenže na bazárku maminky nakoupily, ale i prodaly a vyměnily si spoustu zkušeností. Navíc měly dobrý pocit, protože všechny neprodané věci mohly věnovat stejně jako teď na charitu. Vloni si Regina Šverdíková z Fondu ohrožených dětí pro své svěřence odvezla 15 velkých tašek," konstatovala Libi Drozdová z Modrého koníka.

Akce se koná pod záštitou Aleny Raškové, 1. náměstkyně primátora a Milady Sokolové, předsedkyně Okrašlovacího spolku. (red)

 

Poslat nový komentář