Neznáte ho? Vyloupil benzinku!

Neznáte ho? Vyloupil benzinku!
Foto PČR
Další fotky: 
Neznáte ho? Vyloupil benzinku!
Neznáte ho? Vyloupil benzinku!

 

Ve čtvrtek 6. srpna 2015 dosud neznámý muž vstoupil pod záminkou koupi chlazeného nápoje do vnitřního prostoru benzínové čerpací stanice na ulici Krapkova v Olomouci. Po nezdařené platbě platební kartou náhle nastříkal obsluhující ženě do oblasti obličeje dráždivou tekutinu. Při tom se ptal, kde má schované peníze. Po vytažení zásuvky prodejního pultu, kde nebyla uložena žádná finanční hotovost, ukradl kovové mince v hodnotě kolem 1 500 korun. 

Pachatel poté z místa utekl směrem vpravo od budovy do přilehlého parku. Ke zranění ženy nedošlo. „Jednalo se o muže ve věku od 30 do 40 let, štíhlé postavy, vysoké kolem 170 až 180 centimetrů. Hovořil plynule česky, bez přízvuku a vady řeči. V době přepadení byl hladce oholen. Na hlavě měl šátek tmavé barvy, vzadu uvázaný na uzel. Vlasy hnědé, krátce střižené. Na očích měl nasazené tmavé sluneční brýle,“ informovala policejní mluvčí Marie Štrbáková.

Policie se obrací na všechny, kdo muže na fotografiích znají nebo ví, kde se zdržuje, aby se přihlásili na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu. (red)

Poslat nový komentář