Na benzínkách Shell budou mini markety Billa. V Prostějově ne

Na benzínkách Shell budou mini markety Billa. V Prostějově ne
ilustrační foto shell.cz

Obchody Billa budou do konce roku na téměř čtvrtině čerpacích stanic Shell v ČR, celkem půjde o 42 prodejen. Společný koncept stop&shop obě společnosti dosud testovaly na pěti benzínkách. Pro provoz nových prodejen každá čerpací stanice přijme jednoho zaměstnance. Přestavba vybraných čerpacích stanic, převážně městských, už začala.

Do Česka míří prodejní koncept stop shop známý hlavně ze Spojených států. Mini markety budou nabízet 1500 položek a budou otevřené 24 hodin denně. Projekt funguje tak, že zatímco obsluha čerpací stanice tankuje, řidič v obchodě nakoupí a vše zaplatí najednou u pokladny.
Obchodní řetězec Billa bude provozovat mini markety na čerpacích stanicích Shell, fungovat budou nonstop. První obchod tohoto typu byl otevřen 5. června na benzínce Shell Praha Vídeňská. V Prostějově ale zatím nebude.

„Dovolujeme si Vás informovat, že aktuálně neplánujeme zavedení shopu Billa na čerpací stanici Shell Prostějov. Je to nový koncept, a dle spokojenosti zákazníků bude postupně rozšiřován na jiné čerpací stanice Shell,“ sdělil dnes redakci Martin Voznik ze Zákaznického servisu firmy Shell. (ber)

Poslat nový komentář