Přípravy na otevření prvního prostějovského bezobaláče vrcholí!

Přípravy na otevření prvního prostějovského bezobaláče vrcholí!
Foto Jana Ari
Další fotky: 
Přípravy na otevření prvního prostějovského bezobaláče vrcholí!
Přípravy na otevření prvního prostějovského bezobaláče vrcholí!
Přípravy na otevření prvního prostějovského bezobaláče vrcholí!
Přípravy na otevření prvního prostějovského bezobaláče vrcholí!
Přípravy na otevření prvního prostějovského bezobaláče vrcholí!
Přípravy na otevření prvního prostějovského bezobaláče vrcholí!
Přípravy na otevření prvního prostějovského bezobaláče vrcholí!
Přípravy na otevření prvního prostějovského bezobaláče vrcholí!
Přípravy na otevření prvního prostějovského bezobaláče vrcholí!
Přípravy na otevření prvního prostějovského bezobaláče vrcholí!
Přípravy na otevření prvního prostějovského bezobaláče vrcholí!
Přípravy na otevření prvního prostějovského bezobaláče vrcholí!
Přípravy na otevření prvního prostějovského bezobaláče vrcholí!
Přípravy na otevření prvního prostějovského bezobaláče vrcholí!

V prvním prostějovském bezobaláči s názvem Bez Obalu v srdci Hané to voní nejen ovocem, bylinkami, ale už i dřevem. Dorazily zbrusu nové police, které toho hodně unesou! Aktuálně už obchod, ač malý, stačil pojmout téměř 90 různých položek, které je možné zvážit a nasypat do vlastních přinesených nádob, krabiček či pytlíků. 

"Naše zajímavosti? Zcela první produkt v obchodě bylo konopné semínko z Orlických hor, poslední jsou na objednávku pro náš obchod čerstvě namleté mouky z ekofarmy Požaha a Pohankového mlýna z Frenštátu pod Radhoštěm. Obchod se prozatím soustředí pouze na kvalitní jídlo, do budoucna plánuje také stáčenou drogerii. Vše záleží na zájmu Prostějovanů o ekologický způsob nakupování", říká jedna ze zakladatelů prostějovského bezobalu. "S manželem připravujeme příjemné prostředí, ve kterém se budou naši zákazníci cítit dobře a odnesou si nejen zboží, ale k tomu i dobré rady a doporučení", dodává.

Přijďte si tedy prohlédnout koncept zcela nového ekologického nakupování, otvírá se 1. srpna v 10 hodin, Kravařova 8, Prostějov.

"Pro naše návštěvníky bude připraven dárek v podobně čerstvě upečeného srdce z lineckého těsta a poctivé domácí marmelády", zve návštěvníky nový bezobaláč. (red)

Poslat nový komentář