Prostějovská kavárna CANALL si přišpendlí Křišťálový špendlík. Prestižní ocenění má od Google!

Prostějovská kavárna CANALL si přišpendlí Křišťálový špendlík. Prestižní ocenění má od Google!
ilustrační foto

Společnost Google tento týden udělila cenu prostějovské kavárně, která získala nejlepší hodnocení od uživatelů Mapy Google. Ocenění – cenu Křišťálový špendlík společnost letos udílí českým podnikům z oboru gastronomie poprvé. Nejlépe hodnoceným podnikem v regionu střední a východní Moravy je podle uživatelských recenzí na Mapách Google kavárna CANALL z Prostějova.

Retro nábytek, útulný interiér a špičková káva. Koncept kavárny CANALL je ve své lokalitě jedinečný. Majitelé Vendula Hronová a Libor Hanslík ji sami prezentují jako „trochu jinou kavárnu v centru Prostějova“.

Vendula a její partner před sedmi lety cestovali po Laosu a přemítali, co dál. Jejich společná láska ke kávě je nakonec přivedla k nápadu založit si kavárnu. Že to byl opravdu dobrý krok, ukazují i nesčetné recenze na Firemním profilu kavárny na Mapách Google, kde lidé nejčastěji oceňují právě výbornou kávu, ale rozplývají se i nad zákusky, příjemným prostředím a milou obsluhou. A jaký je recept majitelky na úspěch? „Dělat věci s láskou, poctivě a nesnažit se vyhovět každému, protože to nejde,“ říká Vendula Hronová.

Google postupně během června odhalí celkem deset českých a moravských bister, restaurací a kaváren, jež na googlovských mapách nasbíraly nejlepší reference.

„Ocenění Křišťálový špendlík sice předává Google na základě hodnocení podniků v Mapách a ve vyhledávání, ale ve skutečnosti je to vlastně cena uživatelů,“ tvrdí mluvčí Googlu Iva Fialová. Zároveň vysvětluje, že za každou recenzí je spokojený zákazník, který to místo navštívil, byl z něj nadšený, a proto mu udělil to nejlepší hodnocení. „Podniky jsme chtěli touto cestou odměnit za jejich práci. Lidé i ze vzdálenějších koutů Česka je pak budou moci navštívit třeba během letního cestování,“ dodává Fialová. (Zdrojevents.withgoogle.com)

Poslat nový komentář