V Čechovicích prvoligový trenér, jedinečný pohár, televize i Marek Jankulovski!

V Čechovicích prvoligový trenér, jedinečný pohár, televize i Marek Jankulovski!
ilustrační foto

 

Hned dvě výjimečné akce přichystali pro své fanoušky čechovičtí fotbalisté na příští týden. V úterý si zatrénují pod taktovkou prvoligového trenéra, v sobotu se na hřišti objeví spolu s televizním štábem špičkový fotbalista Marek Jankulovski i s Pohárem Ligy mistrů.

V úterý 15. října v době od 17 do 18 hodin budou fotbalisté Sokola Čechovice trénovat pod vedením prvoligového trenéra 1.FC Slovácko Svatopluka Habance a jeho asistentů Jana Palinka a Jiřího Dekaře. Tuto tréninkovou jednotku si vybojovalo „B“ mužstvo jako odměnu za vítězství v loňské soutěži Kopeme za fotbal.

V sobotu 19. října od 15 hodin přiveze televize Prima Cool a bývalý fotbalový reprezentant Marek Jankulovski ukázat pohár Ligy mistrů. Předají rovněž hodnotné ceny od Adidasu a Heinekenu.

Z utkání okresního přeboru Sokol Čechovice „B“ – Sokol Určice „B“ natočí asi 15 minutovou reportáž, která by měla být odvysílána 23.a 26. října. Čechovice jsou jedním za 4 týmů v republice, které zvítězily v soutěži televize Prima Cool – Vyhraj pohár pro svůj tým. Česká republika byla rozdělena na 4 regiony a vítězem se stal vždy tým z daného regionu, který získal největší podporu fanoušků. Sokol Čechovice získal za pouhé 3 dny 377 hlasů a v regionu Severní Morava zvítězil o téměř 70 hlasů před Olympií Bruntál. Fotbalisté děkují všem příznivcům za podporu a zvou je na obě akce! (red)

 

Poslat nový komentář