Čechovické hřiště ovládli malí fotbalisté

Čechovické hřiště ovládli malí fotbalisté
ilustrační foto

 

Druhý čtvrteční svátek měli v Čechovicích dostaveníčko benjamínci ročníku 2006 a mladší. Počasí opět pořadatelům vyšlo a tak turnaj O pohár hnutí ANO 2011 pod záštitou předsedy poslaneckého klubu hnutí ANO Jaroslava Faltýnka proběhl bez nejmenšího zaváhání. 

Kvalita týmů byla velmi vysoká a pestrá ( Valašské Meziříčí, SK Líšeň, SK Žebětín, FC Lužice, TJ Zašová ), turnaj byl velmi vyrovnaný a nakonec se radovali hráči 1.SK Prostějov, kteří získali 16 bodů, což bylo o bod víc než FK Kozlovice a Sokol Mostkovice. Domácí Sokol Čechovice skončil přesně v polovině na pěkném 5. místě.

Všechny týmy pak obdrželi z rukou Jaroslava Faltýnka medaile a první tři mužstva opět velmi krásné poháry. Nejlepším střelcem i hráčem těchto bojů byl Jakub Galnor z týmu FK Kozlovice a nejlepším brankářem byl vyhlášen Tomáš Kaštyl ze Sokola Mostkovice. Závěrečné slovo si pak vzal předseda fotbalového oddílu Sokol Čechovice Jiří Jančík a poděkoval za podporu hnutí ANO a Jaroslavu Faltýnkovi. Všem rodičům a dětem se turnaj velmi líbil, takže slíbil, že příští rok se na podobné akci v Čechovicích určitě uvidí. (PR)

Poslat nový komentář