Dráhy opravují, směr Olomouc zajistí autobusy!

Dráhy opravují, směr Olomouc zajistí autobusy!
ilustrační foto

 

Pokud se chcete vydat na cestu vlakem, čekají vás na trati do Olomouce problémy. Správci drah informují, že od 26. května 8:30 hodin nepřetržitě až do 30. května 17:00 hodin proběhne v úseku Olomouc hl.n. - Prostějov hl.n. na trati 301 Olomouc - Nezamyslice výluka. Všechny vlaky budou nahrazeny náhradní autobusovou dopravou v úseku Olomouc hl.n. - Prostějov hl.n. a opačně.

Všechny rychlíky a spěšné vlaky jsou souběžně vedeny odklonem přes Přerov, vyjma R 909 a 908 od pondělí do čtvrtka, kdy jedou do stanice Prostějov a v úseku Prostějov – Olomouc hl.n. jsou nahrazeny náhradní autobusovou dopravou. Za osobní vlaky jsou vedeny dva spoje náhradní autobusové dopravy, jeden přímo Olomouc hl.n. – Prostějov hl.n. a opačně bez obsluhy zastávek (označený písmenem R) a zastávkový. Návazné vlaky jsou pouze ty, které odjíždějí po pravidelném příjezdu spoje náhradní dopravy dle výlukového jízdního řádu. Z důvodu změněné jízdní doby bude po dobu výluky platit odlišný výlukový jízdní řád náhradní autobusové dopravy, věnujte zvýšenou pozornost při plánování cesty po této trati. Ve všech spojích náhradní autobusové dopravy, které nahrazují rychlíky, bude zajištěna přeprava jízdních kol dodávkovým automobilem v počtu cca 10 ks jízdních kol.

Bližší informace naleznete na úřední desce prostějovského magistrátu HYPERLINK "http://ude.prostejov.eu/UDE01/Dokument.aspx?file=S00A0B0SORMI&pc=0&filepri=S00A0B0S

Poslat nový komentář