Soutěžte s námi o lístky na charitativní ples!

Soutěžte s námi o lístky na charitativní ples!
ilustrační foto archiv Pomáháme tancem

Již tuto sobotu se bude konat pátý ročník charitativního plesu Pomáháme tancem ve Společenském domě v Prostějově. Z výtěžku akce se realizují speciální terapie pro žáky mateřské a základní školy speciální spadající pod SŠ, ZŠ a MŠ Prostějov. S Prostějovskými novinkami můžete soutěžit o vstupenky!

Se svými zajímavými choreografiemi se představí taneční uskupení TS Free Dance. Zejména pánové se potom mohou těšit na ukázky orientálního tance, ale i na tradiční vystoupení Pole Dance, se kterým opět přijede Defi z olomouckého studia Apokalips. Připravena je samozřejmě pestrá tombola. O půlnoci oficiální program vyvrcholí předáním symbolického šeku zástupcům mateřské a základní školy speciální. Vybrané peníze umožní realizovat například Canisterapii, na kterou není prostor v běžném rozpočtu.

Pokud se chcete zapojit do soutěže o vstupenky, stačí do pátku 8. ledna do 1:00 hodin zaslat na redakční e-mail: redakce@pvnovinky.cz odpověď na otázku, jak se jmenuje kapela, která bude hrát k tanci a poslechu. Pro čtyři vylosované máme volný vstup.

„Doufáme, že se návštěvníci sejdou v co nejhojnějším počtu. Loni jsme museli pro velký zájem otevřít přísálí. Bylo by pěkné, kdyby k tomu došlo i letos. Upozorňuji, že lístky nejsou vázané na konkrétní stoly, ale je nutné si rezervovat místa. Můžete tak učinit na webu www.charitativniples.cz,“ uvedl šéf organizačního týmu Tomáš Lázna. (red)

Poslat nový komentář