Charitativní ples roztančí kulturák. Pošesté!

Charitativní ples roztančí kulturák. Pošesté!
Foto archiv Pomáháme tancem

V sobotu 14. ledna se uskuteční již tradiční benefiční akce – charitativní ples Pomáháme tancem. I tento rok koupí vstupenky, placek nebo lístků do tomboly můžete přispět na realizaci terapií pro žáky mateřské a základní speciální školy.

Program bude jako každoročně bohatý. Na letošním, již šestém ročníku, vystoupí prostějovské taneční studio Free Dance či spolek Vem Camará Capoeira Olomouc s ukázkami tradičního brazilského bojového umění. Již tradičně se můžeme těšit také na show pole dance tanečnice Defi z olomouckého studia Apokalips. K tanci a poslechu bude stejně jako vloni hrát výborná zlínská kapela Gibon. Tradicí tohoto plesu je také bohatá tombola.

Na otázku, proč tento ples navštívit, odpovídá hlavní organizátor Tomáš Lázna takto: „Od prvního ročníku máme snahu dělat ples v prvé řadě pro návštěvníky a odlišit se tak například od plesů maturitních. Klademe důraz na to, aby bylo možné od samého začátku tančit a aby se neustále něco dělo. Z toho důvodu ples určitě stojí za návštěvu. A samozřejmě také proto, že vše, co se vydělá, odevzdáme na dobrou věc.“

Vstupenky v předprodeji jsou již vyprodané a kapacita sálu i obou přísálí k sezení je naplněná. Přesto, pokud si chcete přijít výborně zatančit a pomoci dobré věci, nezoufejte. "Vstupenky budou prodávány i přímo na místě, určitě přijďte", zve Lázna.

V Prostějově se jedná o ojedinělý a užitečný projekt. „Peníze budou využity na speciální fyzioterapie a canisterapie pro děti. ZŠ a MŠ speciální podporujeme už poněkolikáté, protože tyto instituce nemají dostatek financí na takovou nadstandartní péči, která ovšem dětem výrazně pomůže,“ řekla Tereza Dokládalová, jedna z nejzapálenějších osob organizátorského týmu.

Záštitu nad letošním ročníkem převzala prostějovská zastupitelka Milada Sokolová a poslanec evropského parlamentu Jiří Pospíšil. „Jsem velmi hrdá na mladé lidi, kteří ve svém volném čase pouze nemluví o problémech potřebných, ale snaží se jim i svými činy pomáhat. Je mi velkou ctí, že jsem již popáté převzala záštitu nad charitativním plesem spolku Pomáháme tancem. Pevně doufám, že maximum z vás na tento ples přijde a společně podpoříme dobrou věc!“ přiblížila Sokolová důvody, kvůli kterým aktivity spolku Pomáháme tancem dlouhodobě podporuje.

Pokud se chcete dobře pobavit a přitom pomoci potřebným, pak neváhejte. "Snad se nás 14. ledna 2017 v 19.30 sejde v KaS centru co nejvíce a překonáme loňský výtěžek, kdy byl předán šek v hodnotě 70 tisíc korun. Postarejme se o ty, kteří to sami nedokážou", dodala Dokládalová. (red)

Komentáře

To je schůze obézních z ČSSD?

Poslat nový komentář