Na pomoc Zdeničce přicházejí další organizace

Na pomoc Zdeničce přicházejí další organizace
ilustrační foto FB

 

Čtenářům Prostějovských novinek je dobře známý osud Zdeničky, která měla vážnou autonehodu. Na pomoc této dívce přicházejí další organizace. 

Sbírku mezi studenty a učiteli organizují také na Střední odborné škole podnikání a obchodu, kterou Zdenička v roce 2014 úspěšně absolvovala. „Také naší škole není lhostejný osud Zdeničky, která utrpěla po autonehodě vážné zranění. Její zdravotní stav vyžaduje intenzivní lékařskou péči a rehabilitaci, která jí umožní důstojný návrat do života. Do 20. dubna probíhá ve škole dobrovolná sbírka, jejíž výnos bude odeslán na transparentní účet. Zdenička je naší úspěšnou absolventkou a troufám si říci, že ji měl ve škole každý rád. Byla to usměvavá, sympatická studentka“ sdělil zástupce ředitele SOŠPO Marek Moudrý.

Druhou akcí na pomoc Zdeničce je benefiční zábava hudební rockové skupiny SkyWay. Michaela Viková, studentka SOŠPO, která v této skupině zpívá, inspirovala ostatní členy a ti se společně rozhodli věnovat výtěžek z jejich první venkovní zábavy ve Hvozdě na pomoc Zdeničce. Zábava proběhne ve Hvozdě 24. dubna 2015. (red)

Poslat nový komentář