Kdo vyhrál volňásky na cirkus Humberto?

Kdo vyhrál volňásky na cirkus Humberto?
ilustrační foto cirkus Humberto

 

Šapitó rozprostřel cirkus Humberto v Plumlovské ulici naproti Albertu od 18. do 22. března. Návštěvníky cirkusového představení čeká více než dvouhodinový program, ve kterém vystoupí umělci z Německa, Polska, České republiky a Kolumbie.

“Vystoupí dvě mladé akrobatky z Maďarska, které v rámci artistické show vytvoří ze svých těl živou hrazdu, uvidíte klauna z Polska, který se účastnil mezinárodního Polského festivalu talentů,“ uvedl Hynek Navrátil mladší. Těšit se můžete na ukázky drezury řady dalších zvířat například afrických zeber, somálských lvů, velbloudů, medvědů, koní, lam a dalších.

Zlatým hřebem a obrovskou senzací je skupina tří afrických slonů. A kdo správně odpověděl, jak se slonice jmenují a následně byl vylosován, zhlédne představení se svým společníkem zdarma. A kdo je těch deset šťastlivců, kteří si s sebou mohou jednoho dalšího člověka vzít? Michaela Grešová, Martina Pořízková, Katka Karhanová, Dagmar Šrámková, Miroslav Zdráhal, Olga Hubková, Naďa Nováková, Aneta Urbančíková, Věra Čížková a Jiří Gorec. Gratulujeme a přejeme krásný zážitek! (red)

Poslat nový komentář