Do Prostějova míří hororový cirkus Ohana

Do Prostějova míří hororový cirkus Ohana
ilustrační foto ohana.cz

A přiváží novou originální hororovou show, plnou drzého a drsného humoru, extrému a sem tam vulgarity. Přístupná je od 12 let. Cirkus můžete navštívit od 20. do 29. 10. 2022 u hypermarketu Albert. Do Prostějova se vrací po třech letech.

„Velehrozné publikum, pro letošní rok jsme si připravili nový mezinárodní program na motivy Squid game s názvem THE GAME. Jak název napovídá, těšte se na pořádnou interaktivní podívanou na motivy hitu, který si oblíbili lidé po celém světě. Celá crew s našimi stálicemi jako je Špína, Hugo, Šílený doktor a další se zapletou do tajemné soutěže o přežití. Kdo vyhraje? O tom se přesvědčíte sami,“ vzkazují umělci. 

K vidění budou výborné výkony evropských i asijských umělců. Těšit se můžete na brilantní mongolskou vzdušnou akrobatku, ekvilibristku či vodní akrobatickou show s živým rockovým bubeníkem, punkové žongléry, hadího muže fakírů nebo vzdušné vystoupení v síti a na tyči. Samozřejmě nechybí náš hororový šílený klaun Špína s novými akcemi, u kterých diváci nebudou tušit, co s nimi zrovna udělá.

Představení začínají v 19:30 hodin, mimo pondělí a úterý, kdy cirkus nehraje. (ber)

Poslat nový komentář