Nehoda na čekyňském kopci má oběť. Cyklista zemřel

Nehoda na čekyňském kopci má oběť. Cyklista zemřel
ilustrační foto ZZS

Jak PvNovinky informovaly, v sobotu došlo na kopci u Čekyně na Přerovsku k vážné dopravní nehodě. Osobní vůz srazil dva cyklisty, poté naboural zezadu ještě do dalšího vozu. Cyklista ještě večer na následky zranění zemřel.

"Pětapadesátiletá řidička osobního vozidla předjížděla v kopci dva cyklisty. Při tomto manévru je dojelo další vozidlo značky Mercedes, které řídil 36letý muž. Řidič mercedesu pravděpodobně přehlédl oba cyklisty, do kterých narazil. Následně došlo i ke kontaktu s vozidlem 55leté ženy," popsal nehodu policejní mluvčí Josef Bednařík. Oba cyklisté byli vymrštěni mimo vozovku."Devětačtyřicetiletý cyklista byl v bezvědomí a s mnohačetnými těžkými zraněními letecky transportován do olomoucké FN. Jeho o rok mladší žena a řidička osobního vozu byly převezeny na ošetření do Přerova," uvedl mluvčí záchranky Pavel Vysloužil s tím, že řidič druhého vozu zraněn nebyl.
"Včerejšího večera 49letý muž na následky vážných zranění v nemocnici zemřel. Okolnosti celé dopravní nehody jsou stále předmětem vyšetřování," doplnil v neděli dopoledne Bednařík. (ber)

Poslat nový komentář