Řidiči pozor! D35 od Mohelnice na Olomouc blokují dvě dopravní nehody!

Řidiči pozor! D35 od Mohelnice na Olomouc blokují dvě dopravní nehody!
ilustrační foto

V souvislosti se dvěma dopravními nehodami, které se staly na dálnici D35, a to ve směru od Mohelnice na Olomouc, je dálnice neprůjezdná, tvoří se kolony a policisté provádí odklon dopravy na 253. kilometru dálnice D35, přes exit na Unčovice.

První nehoda se stala krátce před devátou ranní na 254. kilometru dálnice D35, ve směru od Mohelnice na Olomouc. Nákladní vozidlo mělo z prozatím přesně nezjištěných příčin narazit do šipky, která označovala odstavené vozidlo na D35. Podle prvotních informací při nehodě nedošlo ke zranění osob. Příčiny nehody a její okolnosti, stejně jako výše vzniklé škody, jsou v šetření.

Druhá z nehod se stala krátce po deváté ranní ve stejném směru a na stejném kilometru dálnice D35. Do vozidla Daily Iveco mělo v koloně, z prozatím přesně nezjištěných příčin, zezadu nabourat osobní vozidlo Renault. Podle prvotních informací se měla i tato nehoda obejít bez zranění. Příčiny nehody a její okolnosti, stejně jako výše vzniklé škody, jsou v šetření.

"Dálnice je v tuto chvíli průjezdná levým jízdním pruhem," uvedla krátce po 10 hodině policejní mluvčí Irena Urbánková. (red) 

 

Poslat nový komentář