Nepřizpůsobil rychlost a kamion položil na bok

Nepřizpůsobil rychlost a kamion položil na bok
ilustrační foto
Další fotky: 
Nepřizpůsobil rychlost a kamion položil na bok

V pátek 13. května, krátce po poledni, došlo na sjezdu z dálnice D46 u obce Olšany u Prostějova, ve směru od Olomouce, k havárii nákladního automobilu značky Renault s návěsem. 

"Třiačtyřicetiletý řidič nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu a povaze komunikace a v pravotočivé zatáčce se nákladní automobil i s návěsem převrátil na levý bok. Při převrácení vozidla došlo k jeho najetí do levých svodidel a jejich poškození v délce 55 metrů. Ke zranění osob při havárii nedošlo. Hmotná škoda na vozidle a svodidlech byla předběžně vyčíslena na 1 milion korun. Alkohol byl u řidiče vyloučen provedenou dechovou zkouškou. Přestupek řidiče policisté vyřešili na místě uložením blokové pokuty ve výši 2 tisíce korun", konstatoval František Kořínek, mluvčí PČR Olomouckého kraje. (red) 

Komentáře

A nenapadlo Vás, drahý čtenáři, že se jedná o tiskovou zprávu z Policie ČR, tudíž si tam každý nemůže přidat, co chce, ale musí respektovat daná vyjádření a fakta zaslaná policií? Nekritizujte zase všechno, je to někdy skutečně úsměvné, někdy trapné...

Krásně zkopírované z Idnes.cz, tleskám

Poslat nový komentář